Alle kredsens medlemmer inviteres på storbysommerlejr d. 2.-7. juli

Sommerlejren i år bliver en anderledes lejr, idet vi skal på storbysommerlejr i København. Vi skal bo på Spejdercenter Holmen, der som navnet antyder ligger ude på Arsenaløen på det gamle militærområde på Holmen.

Lejren begynder søndag d. 2 juli ved middagstid og slutter fredag d. 7 juli sidst på eftermiddagen. Der udsendes deltagerbrev ca. 14 dage før lejren starter med alle de nødvendige oplysninger som tider, mødested, pakkeliste m.m.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til lederne Line, Bo og Henrik.

Pris: 600 kr. som betales ved tilmelding. Prisen er den samme uanset om man overnatter eller kun deltager om dagen.

Tilmelding og betaling skal ske senest onsdag d. 15. maj.

København danner rammen om K17’s sommereventyr

Programmet for lejren ligger ikke helt fast endnu, men da vi er midt i København, bliver en stor del af indholdet, at vi skal bruge nogle af de mange spændende tilbud som København byder på. Havnebadet, Amager Strandpark, museer, havnerundfarten og meget andet.

Vi skal se, hvad der er neden under jorden, og se hvordan byen ser ud oppefra. Kort sagt,

Vi skal på opdagelse sammen i storbyen !

Overnatning

Hvis man ikke har prøvet at overnatte ude før, og ikke har mod på det, men gerne vil med på sommerlejr, så vil det stadig være muligt at deltage.

Overnatter man ikke på lejren, eller kun nogle nætter, skal man sørger for at møde ind på lejren senest kl. 9, så man er klar til at tage på tur med resten af holdet. Det er også muligt at møde ind før og være med til morgenmad.

Man kan forlade lejren igen, når dagens program er slut kl. 20:30.