Pilte

Nye mødetider! 18-19.30

Kære Pilte og forældre.

Her er det foreløbige program for foråret 2019. Som det fremgår, skal vi forsøge at tage en række mærker, så det er lidt vigtigt at man kommer til møderne.

Årets møder slutter ikke som det plejer med et kredsmøde med forældre. Vi ha i år valgt at prøve at deltage i landsdels 8 store lejrbål, ude på Bellahøj, sammen med en række andre FDF kredse fra Storkøbenhavn.  Bemærk at dette er en torsdag. Kredsen sørger for transport. Men meget mere herom senere.

Traditionen tro slutter vi sæsonen af med en sommerlejr. Denne foregår fra d. 20. – 27. juli på Strandlyst ved Kalundborg. Reserver allerede nu datoen. Indbydelse kommer i løbet af januar måned.  

Ud over nedenstående program arbejder vi på at få gennemført en lørdags- eller søndagstur, som gerne skulle kunne kaste et par vandremærker af sig. Dato kommer snarest.

Ændringer kan forekomme så følg os gerne på Facebook.

Program:

9/1 Fantasimærket 1 Vi skal høre, digte og se eventyr. Husk din gode fantasi til dette møde.

16/1 Mørkelege eller kælk og sne. Afhængigt af vejret er det enten mørkelege i mørkt tøj og uden lygte eller hvis vejret tillader det, kælk og hygge i Søndermarken.

23/1 Mere mørke eller kælk og sne

30/1 Kredsmøde på skøjter. Vi mødes på Frederiksberg Runddel kl. 18. og slutter med varm cacao kl. ca. 19. Hvis man skal låne skøjter, skal man møde 17.45. Kredsen betaler.

6/2 Stort Avishockeystævne i kælderen.

13/2 Vinterferie

20/2 Refleksløb i Søndermarken. Medbring gerne en velfungerende lommelygte og lidt mere fantasi. (2. del af fantasimærket)

27/2 Et levende eventyr. Vi bliver selv en del af eventyret. (3. del af fantasimærket)

3/3 Fastelavnsfest (søndag): Vi starter i kirken kl. 14 med en kort børnegudstjeneste og går bagefter over i Sognegården til tøndeslagning, fastelavnsboller mm. Hele familien er velkommen, og gerne udklædte.

6/3 4. del af fantasimærket. Nu bliver det helt magisk og eventyrligt dette kræver at I alle medbringer både fantasi og eventyrlyst.

13/3 Banko for hele familien i Johannes Døbers Kirke. Mere herom senere.

15-17/3 Vinterweekend for hele kredsen.

20/3 Piltiade. Vi skal kæmpe om hvem der er bedst i en række tossede discipliner, fx gummistøvlekast, baglænsløb, gåder eller noget helt andet.

27/3 1.hjælpsmærket. Vi skal arbejde med redning, forbinding, sårrensning og meget andet spændende.

3/4 Årsmøde/generalforsamling for alle børn og forældre. Nærmere herom senere.

10/4 Påskekredsmøde for børn og forældre. Vi skal denne aften lege med æg på flere måder. Onsdag d. 10. april kl. 18 – 19.30 holder vi påskekredsmøde for hele familien. Temaet for aftenen er ”SKÆG MED ÆG”. Lederne er blevet helt tossede i ægget og har fundet på en række ÆGLE ting. Det betyder at vi skal kaste med æg, flyve med æg, finde æg ja kort sagt et rigtigt ÆGELT møde.

17/4 Påskeferie

24/4 1.hjælpsmærket fortsat

1/5 Bål, snitte, trangia mv. 1(bålmærke)

8/5 Bål, snitte, trangia mv.  2

11-12/5 Shelter-tur for hele kredsen. Vi skal ud og sover i shelter ude i naturen og have taget mindst et mærke.

15/5 Bål, snitte, trangia mv.  3.

22/5 Svømmehals tur -Vi tager i Valby Vandkulturhus. Så husk badetøj, håndklæde og det gode humør 😊 Evt. en lille snack til bagefter.

I skal selv sørge for transport frem og tilbage. Vi mødes: Julius Andersens Vej 1A, 2450 København.

Tidspunkt: 17.30-19.30 (Bemærk ændret mødetid!!). Meld gerne afbud hvis i ved at i ikke kommer til Line på tlf.: 22153798.

29/5 Intet møde pga. Kr. Himmelfart.

5/6 Aflyst på grund af Grundlovsdag og valgdag

12/6 Afslutning i klassen

19/6 Afslutningskredsmøde for hele kredsen og familien.

20-27/7 Sommerlejr på Strandlyst