Puslinge/Tumlinge

Kære Puslinge, tumlinge og deres forældre/familie

På grund af den aktuelle Corona situation og de deraf udstukne retningslinjer og anbefalinger har kredsens bestyrelse besluttet følgende:

Årets juleweekend der var planlagt til afholdelse i november måned er aflyst.

Bankospil planlagt til den 18. november er aflyst

Alle fysiske onsdagsmøder i Sognegården er aflyst fra i dag og til og med den 26. november. Vi vil senere informere om det er muligt at genoptage møderne i sognegården til december.

Vi har opfordret alle klasselederne til at arrangere online aktiviteter eller andre måder at mødes på klassevis, dette vil løbende blive annonceret via vores facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/772803439532643/

Eller direkte mail klassevis. Vi vil opfordre alle forældre til at hjælpe deres børn med at deltage i de aktiviteter der bliver annonceret.

LODSEDLER:  Mange børn har lodsedler udleveret, og disse skal nu afregnes. Derfor vil vi bede alle der har lodsedler eller kontanter fra salg af lodsedler til at komme op og aflevere dem i Sognegården onsdag den 4. november mellem kl. 18:00 og 19:00

Juletræs-salg:

FDF K17 sælger igen i år juletræer fra hjørnet af Valby Langgade/ Bag Søndermarken. Vi sælger træer i alle weekender fra den 28. november til den 20. december og til dette vil vi bede jer forældre om både at hjælpe med salget et par timer eller mere og selvfølgelig at købe familiens juletræ hos FDF… Mere information kommer på Facebook og på årsmødet.

 

 Mødetid kl.18-19.30.

Program:

Oktober:

7.: Løbsmærke 1 og musikmærke 1 -fortsat

14.: INTET MØDE (Efterårsferie)

21.: Spionløb i nærområdet

28.: Årsmøde for forældre og børn fra kl.19.30-20.10 (intet fysisk møde denne dag):

Mødet afholdes kl.19:30 til 20:10 og deles via Zoom platformen. Du får adgang til mødet ved at bruge den kode som Henrik har sendt på mail. Gør det i god tid, prøv gerne nogle dage inden, da du højst sandsynlig skal installere et program eller en app afhængig af hvilket medie du bruger.

Når Årsmødet starter gives en kort intro til hvordan du f.eks. får ordet eller afgiver din stemme, når det skal bruges.

November:

De nye Coronatiltag, betyder bl.a. at vi ikke kan være i Sognegården. Ligeledes kan vi kun mødes i små grupper. Da puslinge og tumlingene ikke forventes at have en Facebook profil, prøver vi at gennemføre lidt FDF Live alligevel.

Mødet d. 4/11 bliver dog lidt anderledes end det plejer… Vi mødes på ved spejderhytten ved Bag Søndermarken 20 kl.18. Her skal vi i små grupper på en tur ind i mørket i Søndermarken, hvor vi skal løse forskellige opgaver.

Alt er tilrettelagt så Corona-venligt som muligt. Vi har håndsprit med så vi kan spritte godt af.

De kommende møder starter kl.18 og slutter kl.19, samme sted Bag Søndermarken 20.

11/11: Banko-løb i Søndermarken

18/11: Opgave-løb i Søndermarken

21/11 (lørdag): Juletur til Abilgaarden kl.9.30-15

Som i nok ved, har vi ikke mulighed for at afholde vores juleweekend her i november… men til gengæld vil vi tilbyde jer den hyggeligste dag i julens tegn🤶🏻🎅🏻🎄

Vi har arrangeret en juletur til Abildsgaarden ved Smørum. Her kan man blandt andet lave juledekorationer, lege i Halmland, lege på den gamle traktor, besøge deres hønsegård, kæle med deres søde katte og gå en hyggelig tur i Juletræs plantagen.

Undervejs vil kredsen få serveret lune æbleskiver og varm kakao.

Til dem der kunne have lyst til at tage lidt lommepenge med, så er der også en lille gårdbutik hvor man kan købe julepynt, pileflet, nisser og nogle lokale varer.

– Vi mødes udenfor Valby st. (Mellemtoftevej)

Vi vil meget gerne bede om noget forældre kørsel til Smørum og tilbage.🚘🚙

– Deltagerbetaling: 50 kr (overføres på mobilepay på 49148 mærk: juletur + navn)

-Husk egen madpakke og drikkelse🥤🥙

25/11: Memo løb i søndermarken -Vi mødes stadig ved spejderhuset omkring Søndermarken 20 HUSK! Tøj efter vejret!

28-29.: Vi sælger juletræer på hjørnet af Valby Langgade og Bag Søndermarken. Kom og køb eller meld dig til at stå i boden (det er ikke svært og man står aldrig alene).

December:

5.-6.: Salg af juletræer

9/12: Julegudstjeneste i Jesuskirken

12.-13.: Salg af juletræer

16/12:

19.-20.: Salg af juletræer

Hilsen puslinge/tumlinge lederne

Line V, Bo, Svend og Line L

Meld gerne afbud til Line L hvis i ikke kommer til mødet (22153798)

Ret til ændringer forbeholdes.

P.S Vi har fået en officiel facebook gruppe som I kan følge med på når der sker noget i kredsen: K 17 Valby FDF